Lagrad Deliskinka

- EN SVENSK DELIKATESS!
Lufttorkad skinka av svensk kött skuren i tunna skivor. Bokträdsrökt och lagrad i 6 månader i norra Sverige.
Passar utmärkt till tapas och smörgåsbord. Perfekt spm toppning på pizza eller pastatillbehör. Det bästa alternativet till importskinkor! 


Ingredienser: Renskuren skinka av gris*, salt (med konserveringsmedel natriumnitrit) och antioxidationsmedel natriumaskorbat. *Ursprung: Sverige.
Köttinnehåll: Till 100 g färdig vara har detanvänts 145 g kött.
Näringsinnehåll per 100 g: Energi 1000 kJ (239 kcal), fett 14 g, varav mättade fettsyror 4,9, enkelomättade fettsyror 7,0 g och fleromättadefettsyror 2,1 g, kolhydrater 0 g, varav sockerarter0 g, protein 28 g, salt 7,5 g.